Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.03.2019
Pozvánka do galerie Cesty ke světlu
Zveme vás srdečně na setkání zajímavých lidí, které proběhne 31.3. v Praze - Galerii Cesty ke světlu. číst celé
02.11.2018
Bylinky pro zimní období
Nedostatek slunečního svitu, sychravo a nižší teploty nahrávají větší únavě, virózám a nemocem z nachlazení. Nezapomeňte na osvědčené bylinky jako je ... číst celé
26.06.2018
Chlamydie
Chlamydie je parazitický druh bakterie, svým chováním připomínající virus. Účinným pomocníkem v boji s chlamydiovou infekcí je elixír Fungilen, který ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Martinu Kolárovi, se sídlem Pražská 96, 257 41 Týnec nad Sázavou, IČ 65389760 fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Benešov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu dumzdravi@email.cz žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Růže - krásné, voňavé a léčivé
14.11.2018
Růže - krásné, voňavé a léčivé
Růže přitahují člověka od nepaměti, nejen pro svou krásu a vůni, ale také léčivou a magickou sílu. Nejznámější růží a současně i nejcennější rostlinou... číst celé
Pupečník asijský jako přírodní lék proti stařecké demenci
24.09.2017
Pupečník asijský jako přírodní lék proti stařecké demenci
Vědcům z taiwanské univerzity se podařil prokázat účinek extraktu z pupečníku (Gotukola, Centella asiatica) proti rozvoji stařecké demence při Alzheim... číst celé
Borůvky - nejzdravější potravina světa
01.04.2017
Borůvky - nejzdravější potravina světa
Existuje bezpočet žebříčků těch nejzdravějších potravin, jedno však mají vždy společné - na jednom z prvních míst najdeme borůvky. číst celé
Vědecky potvrzeno: Žampion zabíjí rakovinné buňky!
12.03.2017
Vědecky potvrzeno: Žampion zabíjí rakovinné buňky!
O léčivých účincích některých hub se diskutuje již poměrně dlouho. Díky pokročilým vědeckým metodám však až dnes začínáme chápat, jak a které látky v ... číst celé
TOPlist
Kontakt
Logo
Bc. Martin Kolár
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.