Logo
Potřebujete poradit?
9 - 18 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
13.10.2020
PODPORA IMUNITNÍHO SYSTÉMU A TĚLESNÁ ODOLNOST
Pokud se obáváte jakékoliv nákazy, nasaďte včas houbový elixír IMUNEX. Zdravý imunitní systém si poradí s viry i bakteriemi. V případě respiračních... číst celé
17.07.2020
OZDRAVNÝ DETOX
Pokud se cítíte unavení a bez energie, je ten pravý čas na očistu organismu. Ideální detoxikační program může mít např. tuto podobu: Nejprve vyčistíme... číst celé
17.07.2020
BIO elixír FRUCTAVIT
S radostí představujeme náš první certifikovaný bio elixír. Jedná se o speciální edici elixíru Fructavit, k jehož výrobě byly použity výhradně bio sur... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Martinu Kolárovi, se sídlem Pražská 96, 257 41 Týnec nad Sázavou, IČ 65389760 fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Benešov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

      Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
      • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

      • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

      • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

        • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
        • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
        • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
        • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
        • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
        • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
        • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
        • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
      TOPlist
      Kontakt
      Logo
      Bc. Martin Kolár
      Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
      Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.