Logo
Potřebujete poradit?
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
26.06.2018
Chlamydie
Chlamydie je parazitický druh bakterie, svým chováním připomínající virus. Účinným pomocníkem v boji s chlamydiovou infekcí je elixír Fungilen, který ... číst celé
13.05.2015
Borelióza
Vzhledem k častým dotazům na téma borelióza, shrnuji na tomto místě to nejdůležitější: Základem je aktivizace vlastní imunity, proto doporučuji nasadi... číst celé
30.09.2017
Autoimunitní onemocnění
K tématu autoimunitních onemocnění a poruch imunity zvěřejňujeme přehlednou tabulku doporučených přípravků: Alzheimerova choroba pupeční... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Martinu Kolárovi, se sídlem Pražská 96, 257 41 Týnec nad Sázavou, IČ 65389760 fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Benešov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Růže - krásné, voňavé a léčivé
14.11.2018
Růže - krásné, voňavé a léčivé
Růže přitahují člověka od nepaměti, nejen pro svou krásu a vůni, ale také léčivou a magickou sílu. Nejznámější růží a současně i nejcennější rostlinou... číst celé
Pupečník asijský jako přírodní lék proti stařecké demenci
24.09.2017
Pupečník asijský jako přírodní lék proti stařecké demenci
Vědcům z taiwanské univerzity se podařil prokázat účinek extraktu z pupečníku (Gotukola, Centella asiatica) proti rozvoji stařecké demence při Alzheim... číst celé
Borůvky - nejzdravější potravina světa
01.04.2017
Borůvky - nejzdravější potravina světa
Existuje bezpočet žebříčků těch nejzdravějších potravin, jedno však mají vždy společné - na jednom z prvních míst najdeme borůvky. číst celé
Vědecky potvrzeno: Žampion zabíjí rakovinné buňky!
12.03.2017
Vědecky potvrzeno: Žampion zabíjí rakovinné buňky!
O léčivých účincích některých hub se diskutuje již poměrně dlouho. Díky pokročilým vědeckým metodám však až dnes začínáme chápat, jak a které látky v ... číst celé
TOPlist
Kontakt
Logo
Bc. Martin Kolár
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.